• Vanaf 40 euro gratis verzenden in NL
  • Altijd vers gesneden en vacuümverpakt
  • Supersnelle levering

Kaas & Borrelz - 02 / Jun / 2025

Klassieke Burrito maak je zo!

Een burrito is een echte klassieker uit de Mexicaanse keuken – rijk gevuld, vol smaak en heerlijk veelzijdig. In dit recept geven we de traditionele burrito een verrassende twist met Weydeland Jong Belegen kaas. De romige, milde smaak van deze kaas smelt perfect samen met de kruidige vulling van gehakt, bonen en groenten. Of je nu een snelle doordeweekse maaltijd zoekt of iets lekkers wilt serveren voor een gezellige avond, deze burrito is altijd een succes. Pak je wraps erbij en geniet van deze smaakvolle combinatie!

Klassieke Burrito maak je zo!
Recepten & Tips

Dit heb je nodig

  • 4 tortillas
  • 450 rundergehakt 
  • 150gr Weydeland Jong Belegen geraspte kaas
  • 1 blik bruine bonen
  • 2 el tomatenpuree
  • 1 zakje burritokruiden

Zo maak je het!

  1. Rul het gehakt en voeg de tomatenpuree, bonen en kruiden toe. Roer goed door en laat even bakken. Voeg als laatste de helft van de geraspte kaas toe. Haal de pan van het vuur zodra de kaas gesmolten is.
  2. Vul de tortilla’s met het gehaktmengsel
  3. Rol de tortilla’s op en vouw dicht. Plaats in een met aluminiumfolie beklede ovenschaal.
  4. Strooi de overige helft van de geraspte kaas over de burrito’s en zet voor 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
  5. Serveer eventueel met zure room, guacamole en een beetje hot sauce.

Producten uit de blog

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Hoe maak je kaasfondue? Klik hier en ontdek het lekkerste kaasfondue recept met Weydeland kaas
    26 / Aug / 2025

    Kaas & Borrelz - 02 / Jun / 2025

    Hoe maak je kaasfondue? Klik hier en ontdek het lekkerste kaasfondue recept met Weydeland kaas

  • Klassieke Burrito maak je zo!
    02 / Jun / 2025

    Kaas & Borrelz - 02 / Jun / 2025

    Klassieke Burrito maak je zo!

  • Wanneer gebruik je een borrelplank?
    09 / Apr / 2025

    Kaas & Borrelz - 02 / Jun / 2025

    Wanneer gebruik je een borrelplank?

  • Witlof met ham en kaas, zo maak je het!
    26 / Feb / 2025

    Kaas & Borrelz - 02 / Jun / 2025

    Witlof met ham en kaas, zo maak je het!

  • Wat is de lekkerste kaas bij de borrel? Ontdek het hier!
    19 / Feb / 2025

    Kaas & Borrelz - 02 / Jun / 2025

    Wat is de lekkerste kaas bij de borrel? Ontdek het hier!

  • Borrel Cheese Sticks
    19 / Feb / 2025

    Kaas & Borrelz - 02 / Jun / 2025

    Borrel Cheese Sticks

  • 6 Tips voor het maken van een heerlijke borrelplank
    17 / Feb / 2025

    Kaas & Borrelz - 02 / Jun / 2025

    6 Tips voor het maken van een heerlijke borrelplank

  • Gezonde Eiwraps
    17 / Feb / 2025

    Kaas & Borrelz - 02 / Jun / 2025

    Gezonde Eiwraps

  • Knapperige quesadilla met tomaat, bacon, champignons, burritokruiden en Weydeland Kaas.
    17 / Feb / 2025

    Kaas & Borrelz - 02 / Jun / 2025

    Knapperige quesadilla met tomaat, bacon, champignons, burritokruiden en Weydeland Kaas.

  • Waarom Bierkaas Ons Genot Perfect Combineert met Bier
    06 / Feb / 2025

    Kaas & Borrelz - 02 / Jun / 2025

    Waarom Bierkaas Ons Genot Perfect Combineert met Bier

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen