• Vanaf 40 euro gratis verzenden
  • Altijd vers gesneden en vacuümverpakt
  • Supersnelle levering

4.8gebaseerd op 11 reviews

    Winterkaas

    Winterkaas

    €7,05

    Winterkaas

    Romig | kruidig | boeren

    Boer Verweij’s winterkaas combineert romige gethermiseerde melk met winterse kruiden zoals daslook, knoflook, prei en fenegriek, en een vleugje zwarte peper. Na 8 weken rijping is deze kaas perfect voor een smaakvolle winterse borrelplank. Proef de winter!

    Lees meer
    Smaakprofiel
    Oud
    Pittig
    Vet
    Kies je gewenste hoeveelheid**Gewicht kan 10% afwijken

    7,05 300 gram

    • Gratis verzending Vanaf €40,-
    Productomschrijving

    Wát een heerlijk kaasje heeft Boer Verweij weten te maken voor de wintermaanden. Deze winterkaas is gemaakt van gethermiseerde koemelk met een toevoeging van winterse kruiden, zoals daslook, knoflook, prei, fenegriek, pompoen en wortelgranulaat. De kaas krijgt nog wat extra pit door de toevoeging van zwarte peper. Een heerlijke combinatie van smaken. Circa 8 weken gerijpt, dus nog lekker romig van smaak. Die romige structuur in combinatie met de kracht van de winterse kruiden maakt dit tot een ware winterse delicatesse voor op je borrelplank.

    Kaasboerderij Verweij

    De kaasboerderij Verweij in Polsbroek wordt gerund door drie broers en hun vrouwen. Cock en Wilma, Pieter en Lisette en Jaco en Annemarie. Ook zijn er nog circa 7 werknemers in dienst. Cock is verantwoordelijk voor de algemene zaken en de veehouderij. Pieter werkt in de kaasmakerij en Jaco neemt het technische gedeelte voor zijn rekening.

    Familiebedrijf

    In 2009 hebben de drie broers het bedrijf overgenomen van hun ouders. Wel zijn hun ouders nog steeds betrokken bij het bedrijf. Ze blijven op de achtergrond, maar denken graag mee. Het is een echt familiebedrijf, want bij drukte springen er regelmatig familieleden bij. Iedereen heeft hart voor de zaak, wat maakt dat de betrokkenheid groot is. De communicatielijnen zijn kort, waardoor ze flexibel en innovatief kunnen werken. Het doel van de hele familie is gelijk: Echte, lekkere kaas van de boerderij maken!

    Veehouderij en kaasmakerij

    De veestapel van familie Verweij bestaat uit ruim 400 melkkoeien. Hiervan worden er dagelijks 380 gemolken. Zodra het kan lopen de koeien (overdag en met mooi weer) lekker in de wei. Iedere dag wordt de melk van hun koeien verwerkt tot heerlijke kaas. Sinds 2009 is de kaasmakerij compleet vernieuwd naar de normen en eisen van deze tijd. Op deze manier kunnen ze de kwaliteit en continuïteit van de kaas verhogen. Gemiddeld gaat er jaarlijks 4 miljoen liter melk de kaasbak in.

    Ingrediënten: Gethermiseerde koemelk (NL), kruiden en specerijen (daslook, knoflook, prei, zwarte peper, fenegriek, pompoen, wortelgranulaat) (1,7%), zout, zuursel, dierlijk stremsel.

    Over Kaas & Borrelz

    Vers en ambachtelijk

    Heerlijk borrelen draait om ontspannen samen zijn, genieten van goed gezelschap en smakelijke hapjes. Een tafel vol kaas, charcuterie, olijven en een glas wijn of bier erbij maakt het compleet. Het is hét moment om bij te praten, te lachen en te proosten Bij Kaas & Borrelz ben je aan het juiste adres. Ons assortiment is samengesteld met alleen de beste producten, zodat jij van elke gelegenheid een feestje maakt!

    Meer over ons

    Unieke smaakbeleving

    Uitstekende kwaliteit

    Duurzaam

    video image
    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0