• Vanaf 40 euro gratis verzenden in NL
  • Altijd vers gesneden en vacuümverpakt
  • Supersnelle levering

Ernesto

Ernesto

<p>Ernesto Maximillian Victor heeft zijn passie voor koken al jong ontdekt en zo is hij op jonge leeftijd begonnen in het dorpsrestaurant. Hiervandaan is hij op steeds hoger niveau bij verschillende restaurants gaan koken. Na jarenlang zijn stropen te maken in zijn restaurants en voor diners met vri

Gezellig avondje op de bank

Lekker bij de borrel

Leuk om te geven en te krijgen!

Filter


Ernesto Maximillian Victor heeft zijn passie voor koken al jong ontdekt en zo is hij op jonge leeftijd begonnen in het dorpsrestaurant. Hiervandaan is hij op steeds hoger niveau bij verschillende restaurants gaan koken. Na jarenlang zijn stropen te maken in zijn restaurants en voor diners met vrienden en familie, wil hij nu aan iedereen de mogelijkheid geven zijn stropen te proeven.

Ernesto is ervan overtuigd dat je goede ingrediënten nodig hebt om goede producten te maken. Hij gebruikt dus écht goede wijn, pure kruiden en vers fruit. Verder niets.

Over Ernesto Portstroop

Ernesto stroop maken wij zo dat hij voldoet aan de eisen van elke kok. Dit doen wij door de kwaliteit van de portstroop op verschillende niveaus hoog te houden:

Smaak: wij gebruiken alleen écht goede ingrediënten. Dat proef je terug.
Structuur: perfecte viscositeit bij 18 graden Celsius.
Optisch: door onze verfijnde bereidingstechniek behouden de stropen de kleur van de wijn en een zachte, stroperige structuur.

Door de balans in deze drie elementen leent het product zich als dip bij een borrel of kaasplank, plate art voor een perfecte opmaak en als smaakmaker voor een verfijnd diner.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0